.

94210

Aspower Star

Ürün kodu
:
KPG 02
Üre Azot ve stabilize Amonyum Azotunun lokalize olması, bitkilerin vejetatif döngü boyunca azot ihtiyaçlarını büyük bir süre karşılamalarına izin verir.Potasyum, sadece Aspower Star'ın Klor hassas bitkilerinde de kullanılmasına izin veren Fosfor Pentaoksit den kaynaklanmaktadır. Toprakta bulunan kireç ve kloru baskılar. Kılcal kök gelişimini teşvik eder.

Aspower Star gübresi tamamı suda eriyebilen kükürt (SO3), Mg (Magnezyum), Fe (Demir), N (Azot), P (Fosfor), K (Potasyum), içeren tabandan ve üstten uygulanan granül formda bir gübredir. En büyük özelliği En yeni teknoloji DCD şelatlı olup içindeki amonyum azotu bu şelat sayesinde toprakta stabil hale gelir, yavaş yavaş amonum azotuna dönüşür ve bitki tarafından azotun tamamı alınır.

İçerisinde bulunan Kükürt toprakların PH değerlerinin düşürülmesinde önemli bir rol oynamaktadır. İçeriğindeki yüksek konsantrasyonda bulunan %4 Demir ve Magnezyum, yapraklarda daha yoğun bir renklenmeye izin verir ve ürünlerin kalitesini önemli ölçüde arttırır. Formüasyonda kullanılan DCD inhibitörü Azotun gazlaşıp yıkanmasını minimum seviyeye çeker. Fosfor elementinin bağlanmasını engeller.

Böylece gübrenin ve topraktaki diğer besin ( Bağlı bulunan ) elementlerin daha kolay alınabilmesi için büyük bir etkendir. Aspower Star 13-16-8 toprakta kullanılmasından çok kısa bir süre sonra parçalanıp yarayışlı hale geçebilmektedir.
KULLANIM ORANI VE ZAMANI: Çim alanlarda ve çalılarda alan bazında 25-30 gr gübre 1m2’ye uygulanır. Kullanım zamanı ilkbahar ve sonbahar aylarında kullanımı önerilir. Aspower Star 13-16-8 4-9 Ph aralığındaki her türlü toprakta çalışabilmektedir.

Karşıyaka Mah. 438.Cadde No: 20/36 GÖLBAŞI/ANKARA
0312 484 84 16
info@kuzeypeyzaj.org
www.kuzeypeyzaj.org ©
X
Bizi Arayın